Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

1. Meld je bestelling eenvoudig retour aan via: Returnless
 2. Selecteer welk(e) product(en) je wilt retourneren en waarom.
 3. Vul eventuele velden in & kies de gewenste oplossing.
 4. Controleer je gegevens en maak een retourlabel aan.
 5. Print het retourformulier uit en noteer je rekeningnummer. Voeg dit formulier toe aan het retourpakket.
 6. Binnen zeven werkdagen na ontvangst van je retour storten we het aankoopbedrag terug op het doorgegeven rekeningnummer.

Let op: Bij sommige retourredenen, zoals bijvoorbeeld ‘product is beschadigd’, kan je foto's uploaden. Wij krijgen dan een goed beeld van de situatie en kunnen je de beste oplossing bieden, retourneren is soms dan niet nodig. Je retourmelding zal als aanvraag bij ons binnen komen en wij zullen de situatie eerst beoordelen. Indien we het product wel graag retour ontvangen, ontvang je van ons alsnog een retourlabel.