Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1
 Open het product wat je graag zou bestellen

Stap 2
 Selecteer op de hier eerst welk formaat je wil bestellen

Stap 3
 Hierna kan je de gewenste smaak selecteren via het dropdown menu

Stap 4
 Als je meerdere aantallen wil ontvangen kan je dit ook selecteren

Stap 5
 Klik op de oranje button om het toe te voegen aan je winkelwagen

Stap 6
 Hierna kan je rechtsboven op het winkelwagentje klikken en kun je kiezen om het wagentje te wijzigen of direct door te gaan naar het afrekenen

Stap 7
 Vul bij het afrekenen alle velden in en kies welke bezorg- en betaalmethode je wenst. Klik hierna weer op de oranje button om door te gaan met het afrekenen.